IMS Talent


IMS Talent on suomalainen vuonna 1986 perustettu, partnereidensa omistama yritys. Vuodet ovat kohdelleet meitä hyvin. Joka vuosi olemme kasvattaneet ja kehittäneet toimintaamme. Lähtökohta kaikelle mitä teemme on kuitenkin edelleen sama kuin aloittaessamme:

Me autamme yrityksiä menestymään.

Palvelemme ensisijaisesti suomalaista liike-elämää ja autamme siten rakentamaan menestyvää Suomea. Teemme vuosittain yli 70 suorahakutoimeksiantoa. Johdon suorahaun lisäksi palveluihimme kuuluvat hallitusjäsenten suorahaku sekä hallitustyöskentelyn ja johtoryhmien arvioinnit ja kehittäminen. Pääasiallisen kohdeasiakasjoukkomme muodostavat:

  • yritykset, joiden liiketoiminnasta suuri osa on Suomessa
  • kansainvälisten suomalaisyritysten johto ja konsernitoiminnot
  • ulkomaisten yritysten Suomen toiminnot
  • Suomessa pääkonttoriaan pitävien yritysten omistajat, hallitukset ja nimitystoimikunnat.

Kuulumme kansainväliseen IMD International Search Groupiin, jolla on yli 40 toimistoa 25 maassa. Olemme AESC:n maailmanlaajuisen suorahakuyritysten järjestön jäsen. Lisäksi olemme FEX Suorahakuyritykset ry:n jäsen.

Kolmen vuosikymmenen kokemuksella ja siitä kumpuavalla osaamisella IMS Talent on alansa johtavia yrityksiä Suomessa. Olemme luoneet laajan ja monipuolisen kontaktiverkoston suomalaisen elinkeinoelämän ylimpään johtoon ja hallitusjäseniin.

Jokaisella osakkaallamme on vähintään 10 vuoden kokemus johtamistehtävistä ja johtoryhmän jäsenenä toimimisesta niin kotimaisissa kuin kansainvälisissä yrityksissä.​

Myös research-tiimimme on Suomen kokeneempia. Tiimillä on yhteensä yli 27 vuoden ja satojen toimeksiantojen kokemus niin Suomessa kuin ulkomailla suoritetuista toimeksiannoista.

Klikkaa tästä ja
keskustele kanssamme