Teoston kulttuurisäätiö hakee toimitusjohtajaa

Teoston kulttuurisäätiö hakee toimitusjohtajaa

Teoston ylimääräinen jäsenkokous päätti joulukuussa 2023 perustaa Teoston kulttuurisäätiön kotimaisen luovan säveltaiteen edistämiseksi. Säätiön kautta tavoitellaan suomalaisessa musiikin kentässä muutosta, jonka tuloksena kotimaisen luovan säveltaiteen arvo ja arvostus sekä monimuotoisuus on kasvanut ja jatkaa kasvuaan. Säätiön alustavana visiona on ”vahva ja ylpeä kotimainen musiikki!”

Teoston kulttuurisäätiön toimitusjohtaja

Teoston kulttuurisäätiö hakee nyt toimitusjohtajaa johtamaan säätiön varsinaista toimintaa. Toimitusjohtaja huolehtii säätiön tarkoituksen toteutumisesta, vastaa säätiön toiminnan aloituksesta ja johtamisesta sekä talouden sekä sijoitustoiminnan järjestämisestä. Uudella toimitusjohtajalla on poikkeuksellinen mahdollisuus päästä rakentamaan uutta ja merkittävää kulttuuritoimijaa Suomeen.

Toimitusjohtajan tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää:

  • Kulttuuri- ja säätiökentän osaamista joko työskentelyn tai luottamustehtävien kautta; musiikkialan tuntemus on eduksi.
  • Hyvää käytännön tuntemusta säätiölainsäädännöstä ja säätiömaailmasta.
  • Tehtävän edellyttämä taloushallinnon osaamista ja kokemusta sijoitustoiminnan ja varainhoidon hallinnoinnista.
  • Sujuvaa kykyä toimia laajassa yhteistyöverkostossa yli yhteiskunnan sektoreiden.
  • Kokemusta esihenkilö- ja johtotehtävistä.
  • Hyviä viestintä-, esiintymis- ja neuvottelutaitoja.
  • Soveltuvaa akateemista tutkintoa sekä riittävää kielitaitoa.

Lisätietoja tehtävästä antaa IMS Talentin partneri Sebastian Lindqvist (p. 0400 668246) torstaina 15.2. klo 10–11 ja keskiviikkona 21.2. klo 15.30–16.30. Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen voi toimittaa Sebastianille (sebastian.lindqvist@imstalent.com) viimeistään tiistaina 27.2.