Johdon näkemyksellisin kumppani uudistuu

Johdon näkemyksellisin kumppani uudistuu

Tänä vuonna tulee kuluneeksi 35 vuotta siitä, kun Mimma Silvennoinen perusti IMS Talent Oy:n. Vuosien varrella yhtiömme on kasvanut. Työllistämme nyt kymmenen henkeä ja yhtiö on Suomen johtavia ylimmän johdon suorahakuyrityksiä. Viime vuosina olemme myös kehittäneet ja vahvistaneet asemaamme yhtenä maamme menestyneimmistä yhtiöistä hallitusten ja johtoryhmien arvioijana. Kuulumme kansainväliseen IMD International Search Groupin, jolla on 40 toimistoa 25 maassa. Kansainvälisten hakujemme määrä on kasvanut ja on ilo tehdä yhteistyötä IMD-kumppaniemme kanssa.

Juhlavuotenamme tulee tapahtumaan paljon. Julkistimme kesäkuun alussa IMS Talentin uuden ja raikkaan brändi-ilmeen. Brändimme ilmentää palveluidemme laatua ja työmme perusteellisuutta, mutta samalla kertoo myös siitä, että olemme johdon suorahakijana helposti lähestyttävä ja luotettava kumppani.

Toinen merkittävä tapahtuma koittaa kesän jälkeen syyskuussa, kun IMS Talent muuttaa uusiin tiloihin Pohjoisesplanadi 33:een, perinteikkääseen Böckermannin taloon. Vaikka olemmekin viimeisen reilun vuoden toteuttaneet palveluitamme hyvin pitkälti virtuaalisesti, ovat kohtaamiset kasvokkain olennainen osa johdon suorahakuja. Näin tulee tapahtumaan myös koronakriisin jälkeen. Toivotamme tervetulleiksi uusiin toimitiloihimme niin asiakkaat, ehdokkaat kuin yhteistyökumppanimmekin. Kerromme lisää tulevasta muutostamme loppukesästä.

Uuden brändimme ja toimitilojemme myötä haluamme entistä paremmin palvella asiakkaitamme ja toteuttaa visiotamme olla myös jatkossa johdon näkemyksellisin kumppani.