Nimitysuutinen

Nimitysuutinen

Terhi Heikkinen on nimitetty IMS Talentin uudeksi Managing Partneriksi.

Terhi on toiminut IMS Talentin osakkaana syksystä 2016 lähtien. Hän tekee yhteistyötä kansainvälisten ja suomalaisten yhtiöiden sekä pääomasijoittajien kanssa auttaen kehittämään yritysten liiketoimintaa ja johtamista. Terhi keskittyy vaativiin johtotehtävähakuihin, hallitusjäsenten suorahakuun sekä johtoryhmä- ja hallitusarviointeihin. Terhi toimii aktiivisesti yhteistyössä myös IMS Talentin kansainvälisten IMD International Search Groupin partnereiden kanssa.

Terhillä on ennen IMS Talentia noin kahdenkymmenen vuoden kokemus useilta toimialoilta yritysten henkilöstöjohtamisesta ja johtoryhmätyöskentelystä sekä yhteensä noin kolmenkymmenen vuoden kokemus organisaation ja osaamisen kehittämisestä sekä vaativista henkilöstövalinnoista ja -arvioinneista.

Ennen siirtymistään IMS Talentin partneriksi Terhi työskenteli Suomessa listatun kansainvälisen urheiluvälineyhtiön henkilöstöjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä. Tätä ennen Terhi on toiminut listattujen ja kansainvälisten yhtiöiden henkilöstöjohtajana mm. terästeollisuudessa, suomalaisessa mediakonsernissa, suomalaisessa elintarvikealan yhtiössä, globaalissa IT-alan yrityksessä Suomen, Ruotsin, Norjan ja Tanskan henkilöstöjohtajana sekä globaalissa konsultointiyrityksessä Suomen henkilöstöjohtajana.

Terhillä on kauppatieteiden maisterin tutkinto.

Terhi käyttää työkielinään suomea ja englantia.

Lisätietoja:

Mikael Silvennoinen, hallituksen puheenjohtaja

+358 50 1537

Terhi Heikkinen, Managing Partner,

+358 400 666551, terhi.heikkinen@imstalent.com


Takaisin etusivulle