IMS Talentin tulevasta muutosta katsaus Kauppalehdessä

IMS Talentin tulevasta muutosta katsaus Kauppalehdessä

"Toimitilat viestivät laadusta ja inspiroivat” – IMS Talentin uusissa tiloissa työympäristösuunnittelu on viety huippuunsa"

Johdon suorahakupalveluja tarjoava IMS Talent löysi unelmien toimitilat Pohjoisesplanadi 33:sta ja hyödynsi kiinteistönomistaja Ilmarisen työympäristöpalvelua. ”Työympäristöasiantuntija tunsi kiinteistön mahdollisuudet ja yhdisti niihin tilatoiveemme. Palvelu on vähentänyt muuttoon liittyviä sisäisiä palavereja ja säästänyt meiltä valtavasti aikaa”, sanoo IMS Talentin Mimma Silvennoinen.

Korkealaatuinen huonetoimisto Helsingin ydinkeskustassa.

Näillä kriteereillä IMS Talent lähti toissa vuonna hakemaan uusia toimitiloja nykyisten käydessä pieniksi.

Toimitilojen merkitys on johdon suorahakupalveluja tarjoavalle yritykselle valtava. Vuosittain IMS Talent tekee yli 70 suorahakutoimeksiantoa, jotka liittyvät johtohenkilöiden ja hallitusjäsenten rekrytointiin. Toiminnan ytimessä ovat kasvokkain tapahtuvat kohtaamiset.

”Kandidaatit tulevat meille haastatteluun, ja myös asiakkaat suorittavat haastatteluja meillä. Tarvitsemme korkeatasoiset toimitilat, jotka viestivät laadukkaasta prosessista. Jo ensivaikutelman pitää vakuuttaa. Toinen edellytys on hyvä saavutettavuus. Osoitteeseemme pitää olla helppo tulla, ja sijainnin pitää olla kansainvälisestikin arvostusta herättävä”, sanoo IMS Talentin partneri Mimma Silvennoinen.

Tilatyypin sanelee toiminnan luonne.

”Toimintamme on hyvin luottamuksellista. Haastatteluja ei tehdä avotilassa. Tarvitsemme huonetoimiston – ja vielä sellaisen, jossa on tehostettu äänieristys”, Silvennoinen sanoo.

Toimitilojen ensivaikutelma vakuutti

IMS Talent haki noin 300 neliön tilaa, johon saisi kymmenen huonetta, aulavastaanoton ja neuvottelutilat.

”Yhtälö oli sen verran tiukka, että jouduimme hylkäämään monta hyvää vaihtoehtoa. Eräässäkin kohteessa ihastuimme valtaviin kaari-ikkunoihin, mutta ne eivät mahdollistaneet tilan jakamista pienempiin yksittäisiin huoneisiin”, Silvennoinen kertoo.

Kun yrityksen edustajat astuivat sisään peruskorjattavaan uusrenessanssikiinteistöön osoitteessa Pohjoisesplanadi 33, he tiesivät tulleensa kotiin.

”Kuudennen kerroksen ikkunoista avautui esteetön näkymä Espan puistoon. Luonnonvaloa tulvi sisään. Hienosta vastaanotosta pääsi suoraan neuvottelutiloihin. Back office -tilat olivat erillään. Kokemus alkoi jo rappukäytävästä, joka oli juuri pieteetillä kunnostettu. Se oli yksinkertaisesti rakkautta ensi silmäyksellä. Ainoa ajatuksemme oli, että toivottavasti kukaan ei nappaa tätä meidän nenän edestä. Teimme päätöksen päivässä”, kertoo Silvennoinen.

Lue koko artikkeli: https://www.kauppalehti.fi/kum...