IMS Talentin hallitusarvioprosessi

IMS Talentin hallitusarvioprosessi

IMS Talent on kehittänyt objektiivisen, tehokkaan ja kattavan konseptin hallitusarvioinnin suorittamiseen.

Näihin aikoihin useat yhtiöt käynnistävät prosessin kevään 2022 hallitusjäsenten valitsemiseksi. Prosessi sisältää pohdintaa, mitä muutoksia yrityksen hallitukseen olisi hyvä tehdä, jotta hallitus tukee mahdollisimman hyvin yhtiön menestystä. Prosessi sisältää myös harkintaa, mikä olisi tarkoituksenmukainen tapa arvioida yrityksen nykyisen hallituksen toimintaa – tehdäkö se hallituksen itsearviointina vai käyttääkö ulkopuolista konsulttia arvioinnin suorittamiseen.

Hyvin suoritettu hallituksen työskentelyn arviointi antaa paitsi vastauksia nykyisen hallituksen suoriutumisesta myös näkemystä systemaattisen arviointiprosessin tuloksena, minkälaista osaamista hallitus jatkossa tarvitsee.

IMS Talent on kehittänyt objektiivisen, tehokkaan ja kattavan konseptin hallitusarvioinnin suorittamiseen. Asiakkaat ovat arvostaneet prosessimme käytännönläheisyyttä ja selkeyttä sekä havaintojemme ja raportointimme syvällisyyttä.

Olemme mielellämme avuksi, kun yhtiönne pohtii hallitusarvioinnin teettämistä.

IMS Talent on suomalainen vuonna 1986 perustettu, partnereidensa omistama yritys. Vuodet ovat kohdelleet meitä hyvin. Joka vuosi olemme kasvattaneet ja kehittäneet toimintaamme. Lähtökohta kaikelle mitä teemme on kuitenkin edelleen sama kuin aloittaessamme: me autamme yrityksiä menestymään.

Palvelemme ensisijaisesti suomalaista liike-elämää ja autamme siten rakentamaan menestyvää Suomea. Teemme vuosittain yli 70 suorahakutoimeksiantoa. Johdon suorahaun lisäksi palveluihimme kuuluvat hallitusjäsenten suorahaku sekä hallitustyöskentelyn ja johtoryhmien arvioinnit ja kehittäminen.

Kuulumme kansainväliseen IMD International Search Groupiin, jolla on yli 40 toimistoa 25 maassa. Olemme myös AESC:n maailmanlaajuisen suorahakuyritysten järjestön jäsen.

Kolmen vuosikymmenen kokemuksella ja siitä kumpuavalla osaamisella IMS Talent on alansa johtavia yrityksiä Suomessa. Olemme luoneet laajan ja monipuolisen kontaktiverkoston suomalaisen elinkeinoelämän ylimpään johtoon ja hallitusjäseniin.